top of page

Administrasjon

Kursleder

Niklas.jpg

Niklas Djurle

Vår kursleder, instruktør og dirigent Niklas studerte med Arve Tellefsen og Jennifer Wolf på NMH fra 1981-1987, og pedagogikk på Universitet i Oslo i 1989.

Han har siden 1986 jobbet i Ås kulturskole, og har tidligere også jobbet i Drøbak og Kontra (Ski) kulturskole. Siden 2001 har Niklas også undervist i fiolin, dirigering og hørelære m.m på Ski VGS. I 2006-2016 ledet han Juniorsymfonikerne i Oslo. Niklas har deltatt på masterclass i direksjon med "Musica Vitae", Växjö, Sverige med Prof. Endre Wolf, "Kroměříž", Tjekkia med Prof. Tsung Yeh og  med Moravian Philharmonic Orchestra, Olomouc, Tjekkia under Prof. Alim Shakh. Niklas studerte også et år med Sigmund Thorp og Kathrine WinnesNMH. På slutten av 80-tallet begynte Niklas som instruktør på fiolin i Kråkstadkurset, og noen år senere som dirigent, før han på begynnelsen av 2000-tallet overtok som kursets leder.

 

Ass. Kursleder

Kuba.jpg

Kuba Gleichgewicht

Jobber som koordinator i finansbransjen, og har tidligere jobbet som produksjons-koordinator i TV og som norsklærer for utlendinger. Har vært leder i flere virksomheter. Har et ettårig studieprogram i lyd- og musikkproduksjon bak seg.

Har jobbet for frivillige organisasjoner i en årrekke, og er i dag aktiv i Mental Helse Oslo og fotballklubben Frigg Oslo. Spilt i flere orkestre, og var tilknyttet Juniorsymfonikerne og Vivaldiorkesteret i mange år. Kuba har også produsert og spilt inn russelåter. Hør et eksempel av "PROTAGONIST 2012 - East Clubbers" 

Kuba hadde sitt første år på Kråkstadkurset som elev i 1993

Hotellsjef/Sosialentrepenør

Bolek.jpg

Bolek Aleksandersson

Utdannet Allmennlærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Har siden 2001 jobbet med barn og ungdom i Frogner bydel i Oslo, og utdanner seg for tiden til Barnevernspedagog på OsloMET i Oslo. Undervist som kontaktlærer i Osloskolen siden 2003-2015, og hatt musikkundervisning på flere skoler for barne- og ungdomstrinnet. Har selv spilt i flere ungdomsorkestre, og sittet to år i styret til Juniorsymfonikerne i Oslo, der han også har vært reiseleder i en årrekke.

Bolek hadde sitt første år på Kråkstadkurset som elev i 1993

bottom of page